Friday, February 26, 2010

NAK TUKAR TEMPLATE

aku plan nak tuka ghopa blog aku...
tp aku tak tau camane nak carik template lain???
kalu pilih template yg memang ada tu mmg tau lah... tp kalu nak amik free template tu camane ye?? isk... aku ni mmg la tak berapa 'celik IT' pon... terkial2 jugak nak google...

rase dulu cam ada baca blog sape ntah tak ingat plak psl tuka2 template ni... kalu ada sesape sudi membantu, sila lah bantu ye...


thank u in advance............

5 comments:

Rozy said...

norley,

pergi mamatemplate.com kat situ dia ada link ke banyak web bg template free... tutorial dia pun senang ja..
All the Best!

scudmami said...

thanks Rozy, will try..
BTW, is it true what Hanim said?? Congrats dear.. :D

Salwa said...

salam norley

ada few options

sini ada thousands of free themes and backgrounds, di kumpulkan dalam pelbagai links : http://template-mama-freebloggertemplates.blogspot.com/

they are extreme gorgeuos among available free themes
the only downside is, template2 tu gak berat so nanti nak loading lambt

ada beberapa lagi free themes sites for blogger :

http://ourblogtemplates.com
http://btemplates.com
http://bloggerstyles.com
http://allblogtools.com
http://ipietoon.com

have fun :)

p/s : tak sabar nak tgk blog scudmami wajah baru :)

scudmami said...

salwa, dh try ourblogtemplates.com tu, dh download template yang kenan, pastu tak tau nak buat apa/camne hahahha.. tgh terkial2 carik tutorial nih...
lagi pon, tak dpt nak concentrate.. Faris cranky-- dia tak sihat. So have to pay attention on him some more..

Rozy said...

norley,

betullah tu..thx.
beli Boba tuk naik gunung tp tetiba positive preggie laks.. ngeh..ngeh..ngeh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails