Monday, February 15, 2010

Hari si DIA

14/2

setiap tahun ku tunggu tarikh ni sejak 2-3 tahun kebelakangan nih...

masuk je bulan 2, selalu aku memg dah sibuk pikir, apa nak hadiahkan utk si DIA pada hari tu.. pale ku pening nak pikir camane nak celebrate.. sakit pale pikir camane nak make the day special to HIM..

2 tahun lepas, ku tak sempat celebrate sbb ku sibuk exam.. sungguh ku terkilan, tp apakan daya?? Bukan ku lupa, cuma tak berkesempatan, sorry sayang..

tahun lepas, ku celebrate besar-besaran.. err dengan family terdekat..

tahun ni, ku celebrate awal sehari. 2 biji kek ku beli... makan ramai2 dgn orang tersayang.. dijamu BBQ dinner and potluck dishes di rumah kakak (ehh masih special tau....)

cuma ku tak sempat round carik hadiah... mmg ku buntu nak beli apa.. ku tahu kegemaran si DIA tp ku mahu hadiah tu nanti biarlah yang berguna dan tahan lama...

so semalam, ku dapat keluar dgn si DIA utk membelikan hadiah untuknya.. kubiar dia pilih sendiri, senang.. (tp yang best, bukan ku bayar ihikkss...)

apape pon orang nak cakap, ku tetap akan menyambut tarikh 14/2 ini...

tarikh spesel utk orang yang spesel di hati ku...
my 'cicakman'


HAPPY BIRTHDAY, SAYANG...
HAPPY BIRTHDAY, MY DEAR HAZIQ..
MUMMY LOVES YOU...
DADDY, KAKAK & ADIK LOVE YOU TOO...
SEMOGA MENJADI ANAK YANG SOLEH..
ADIK YANG BAIK KEPADA KAKAK -- jangan gaduh2 & buli kakak tau...
ABANG YANG PENYAYANG KEPADA ADIK FARIS...

sisterly love... 2007


a proud Daddy of 3

Abang & adik in his PINK coola :p

a proud Mummy of 2 boys + 1 girl, Thank u Allah... for the most precious gifts

HaziQ = yang bijak...

date of birth: 14 February 2007 @ 0614H; birth weight: 3.29kg; normal SVD di PPUKM

dia memang sangat bijak & sangat keletah... (aku rase sape nama Haziq ni mmg banyak mulut lah)
kalau sape sanggup nak borak dgn dia, sila kan lah.. sebab once dia dah start berborak, sure tak terlayan...
he's a charmer... semua orang yang jumpe dia akan suka kan dia...
baik hati & pemurah... sangat considerate..
banyak excuses / pandai menjawab kalau kena marah, sampai tak jadik nak marah dibuatnye
anda akan 'cair' dengan sengih dia... pandai ambil hati orang.. walaupon macam tu, hatinye keras... macam mummy dia heheh that's my BOY!!! I love u, sayang.. mwahhsss


---

2 comments:

Salwa said...

Happy 3rd birthday Haziq
umur Haziq sama dengan Arif
nanti sekolah sama2 ya :)

DNNA said...

Ajiq bebehhh,

Selamat Ulang tahun yang ketiga ..
Semoga panjang umur, murah rejeki dan diberkati Allah sentiasa, amiin ..
Ajiq bila nak datang umah Cik Dian ni???
Ajak mommy ngan daddy datang naik keta baru mommy ya ...
Heh heh heh ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails