Saturday, February 27, 2010

Menang laptop skin

yeay... ku menang pixon laptop skin dari Anne

alkisah nye, read an entry from SOHO Mama psl "Easy Peasy Contest"

ropa-ropanye, empunya blog tu junior aku - Anne..

pastu dalam tu dia ckp leh dapat clue kat FB and aku pon teringat yang dia pernah letak kat status ke kat photo FB dia yang anak dia ada masukkan something in her ear (errr.. the story kinda very vague as i was not too active FBing then)

tp bila ku korek2 kat FB, jumpe la this clue errr rather an answer actually plus she already gave the clues:
- organic, not edible
- species sama cam pokok kapas

err apa lagi? Ku try je lah.... (if takde clue, my 1st guess would be "whole black pepper"!)

alhamdulillah... menang tuh..

Anne, my DH nak yang Man U tuh.. kasik can la cos my notebook ni sayang plak nak boh skin since kaler sudah merah menyala.. i loike...


thanks to SOHO Mama and Anne ;)


4 comments:

SOHO Mama said...

Woot woot yaaa your DH siap dah booking laptop skin yg mana tuh :D

scudmami said...

sis,
the man U one la of course.. tp takpe lah.. sometimes me winning the contest would 'shut him up' (at least for a while).. heheh dia selalu geleng kepala when i mengadap internet ni 24/7.. sambil BF Faris pon sempat tuh.. so yg ni i present kat dia lah hehehe..

(bila bgtau DH yang i menang ni, dia siap cakap "makin rajin lah mummy ber blog nanti tuh" hahahha)

raggedyanne said...

kah kah kah, pandai akak ni! amik hati hubby eh?

alhamdulillah, murah rezeki akak ni. And tak sangka lak jumpa akak kat sini :D

pasni anne nak menyibok kat sini la, dah lama tak active dlm blogworld ni, sucked into the evil FB world!

scudmami said...

you are most welcome, Anne..

FB?? Hmmm kadang2 jenguk gak.. but i love blogging more, cam journal/diary sendiri..

teringat zaman kena tulis journal masa english class kat sekolah dulu.. i think nowadays, bebudak ni mmg pandai tulis journal (ke teachers suruh diorang blogging?? Maklum la zaman IT).. masa i dulu, punya la tak suka nak tulis journal, no idea uhuk uhuk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails