Tuesday, June 30, 2009

more pics of FARIS

Baby Faris @ day 3
My heart my soul....
my boys...
baby Faris on day 7 -- more boyish look ehh..
'tahnik' done by daddy on day 7 -- merasa la baby manis kurma & kismis :)
cukur sket rambut tu on day 7
Faris today (Day 8 @ 30/6/09)
tali pusat dah tanggal dah hari ni...

5 comments:

Hasliza said...

alaa comelnya faris...saya suka header blog awak yg gambar berdua tu..dah terbiasa bila buka blog awak nampak gambar fatini ngan haziq jer..skrg dah tambah faris..

scudmami said...

Liza~ hmm.. dah bertiga, kena la boh gambar bertiga, kang tak fair plak hehhehe...
camane rumah baru??

Hasliza said...

rumah baru oklaaa...tgh adapt esp sebab hubby dah belayar

me_czar said...

Salam..
Nampaknya saya tertinggal keretapi. Tahniah ya.
Serius geram tengok baby Faris. Montel & gebu betul.
IMHO, memang susah sikit kan nak deliver baby besar tapi, dalam pantang senang nak jaga.
Baby baru seminggu tapi bodynya dah macam sebulan.
Ish.. geram betul ;)

scudmami said...

me_czar~ hahh... mmg jaga/pegang senang sbb besar, orang tgk pon gerammm je... tp nak deliver tu Allah je yang tau... uhuk uhuk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails