Wednesday, June 24, 2009

picca picca

as i promised...

my boy's pics

welcome my boy... sorry mummy was too 'lalok' to take a peek on you.. but alhamdulillah managed to BF him during the first hour.. he looks more like Fatini masa lahir...

the visit... i was sleepy all day, and almost fainted in the bathroom... but still decided to get home the same day, better kat rumah la ramai tolong jaga betul tak???
brotherly love - Abang Haziq & baby, he really admires him

@ home : Day 2 of life...
muka sape ye???

5 comments:

@Salwa said...

Norley, apa nama baby u?
insyaALLAH ptg ni kita jumpa ye..
umah dekat sgt kalu tak dtg tak patut pulak..huhu

Hasliza said...

comelnya baby dia..apa nama baby ni plak??mesti seronok fatini n haziq dapat adik..selamat berpantang yer..:)..take a good care of urself

scudmami said...

nama baby lom 'finalize' lagi.. hmm.. nanti dah register saya bagitau..

Salwa~ jemput la datang bebila...

Liza~ thank u.. now mmg tgh berehat, sbb cuti tak lama, so kena express recovery hopefully sume ok

ummu Masyitah said...

assalamualaikum..alhamdulillah tahniah puan,dapat bay boy yg comel dan sihat ..salam perkenalan

nonnie78 said...

salam.

norley, congrats.. tak puas rasanya ucap tahniah sbb too excited orang dpt baby boy!! hahahah.. well.. putih gebu dan rasanya lebih muka yr DH lah.. insya Allah kalau berkelapangan nanti sy singgah ye. get enough rest sbb cuti sekejap je kan? 2 weeks? make sure nanti pakai stokin, myk panas masa dh masuk kerja..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails