Monday, March 29, 2010

Contest: Nur Dayana Insyirah 1st Birthday Giveaway


Giveaway ni dianjurkan oleh Catlina.

Cam biasa, ku suka suki nak masuk...

Sebab senang je nak masuk, kalu tak caya, tengok sini.

Ku nak masuk Kategori B -- apa lagi kalu bukan babywearing.. eheheh


Nama anak: Nik Faris
Tarikh lahir: 23 June 2009
Tarikh ambil gambar: 18/8/09 - (masa ni Faris baru dalam 55 hari)

Ni gamba masa aku kat Penang ada conference. Bawak satu family, and RingSling ni aku beli dari Syaz Jumpsacbaby -- fresh baru dapat sehari sebelum ke Penang. Ni first RS ku, it's linen and memang BEST and memang suka suka suka sangat-sangat..
Masa ni after breakfast, Faris sangat sukaa dok dalam RS ni, terus tido, and mummy bleh duduk2 santai sambil tengok kakak & abang mandi manda...


p/s hadiah dari snuggbaby tuh... ;) sungguh mata duitan eh hadiah ku ini!!



--- moga-moga ada rezeki Faris pulak :D

1 comment:

mommyYen said...

good luck mummy... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails