Thursday, March 4, 2010

aku cinta sayang kamu

budak ni dari last week tak sihat.. makan kurang, minum susu (botol) kurang (tp nenen still menten)..
weekend ari tu, demam baik, tp still cranky. Nak berdukung je (tp ku x patut complain cos Faris mmg bukan jenis kuat berdukung. SO bila dia gitu, mmg dia tak sihat.. before this kalu tak sihat tak pernah macam tu pon)
sampai daddy kena BW dia.. sbb mummy nak solat and mamam... tengok tuh, daddy carry pon dia still 'carik' mummy (hehhehe gamba DH pakai MT -- kes terpaksa tuh)



cepat la sihat and cenyum sokmo



"mummy wendu cenyum manis adik.. mummy wendu gelak adik... cepat la sihat... "



6 comments:

Rozy said...

eiii gerammnyaa tengok si faris nih... bolat bolat.. cam nak geget ja ..

:Nana: said...

tembam nye pipi Faris nih.. semangat sungguh lah.. apesal anak aku masa full BF dulu slim je ek? emm..

semoga Faris cepat sihat..

scudmami said...

"thank u aunty Rozi, aunty Nana...

tu kena tanya mummy tu.. i think it's the 'jin' ehh gene.." -Payish-

Salwa said...

Haziq bolat, moka sebijik cam kak Fatini
sejuk kata org tu
ala demam nak makin bijak tu
jgn riso tau norley
eh bila lah acik nak pi jenguk kamu ni haziq bolat ye...

scudmami said...

"acik Salwa, saya payish laa Haziq abang caya... isk acik slalwa ni, dah la tak pernah datang visit saya, nak merajuk lah camni :p"

liza said...

siti...baru saya ketemu kembali blog awak..dulu masa saya tukar blog saya jadi 3 colomn semua blog list hilang..saya dah add kawan2 tetiba saya teringat..mana awak punya..saya dah lost link awak..skrg jejak kasih ke blog kawan..jumpalaa blog awak..dah besar dah faris..mulat2 plak tu..dah rindu nak tgk citer haziq n fitini sekali..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails