Sunday, December 6, 2009

Coach Clearance Sale

pagi2 buta aku bangun untuk bersiap gi Coach Clearance Sale @ Armada Hotel..

memang dah planned dgn my SIL nak gi pepagi.. hehheh



at last berjaya 'pujuk' DH gi sekali (pas janji ngan dia nak layan pi tengok kereta)..



so, kul 8.45am gitu kitorg sampai kat Armada Hotel tu.. baya parking haram RM5 okeh..



memang ramai orang berduyun-duyun menuju masuk hotel tu.. dah agak ni mesti atas tujuan yang sama lah nih... isk



masuk dalam tu, depan pintu hall Nakhoda 1 dh 'packed'.. we all beratur agak belakaaaang la jugak.. sempat gak la borak2 dgn orang yg tak kenal yg sama2 beratur tuh.. kul 9 jenguk cam pintu tak bukak lagi.. kami dh tak keruan dah...



tup tup around 9.10am, kecoh2 kat 'depan'.. ropa-ropanya barang2 sume dah 'sold out'.. WHAT?? sape je yg sempat masuk...??



wahhh kecoh sungguh you... ramai x puas hati... mana tak nye, tak sempat apape dh 'tutup' pintu.. hampas kelapa betul kan..??/

aku & SIL tunggu jugak sambil 'gelak' tgk gelagat orang kat situ.. rase ada gak yg tahap mau pukul orang tuh.. tak puas hati punya pasal!!!

ada yang bising2 kata organiser penipu..

ada yang mintak balik refund parking (err parking hotel RM4 jugak tau.. cuba darab 200 kereta??!! rase ada lebih kot??)

ada yg 'bantai' budak hotel tuh -- err bantai = perang mulut lah bukan fizikal... at last barulah mamat organiser ni 'announced' bebetul yg all items sold out.. ramai x puas hati!!



bayang kan lah.. orang yg dtg awal dok bebetul depan pintu pon x sempat masuk..

lagi best aku tak nampak pon orang keluar dari bilik tu dgn bawak beg/barang Coach baru beli???!!! Adakah kami ditipu?? owhh tipah tertipu, bang, tipah tertipu!!



conclusion nye -- no Coach bag for me uhuk uhuk (betul ke aku nak beli kalu ye pon hehehe sebenonya nk jamu mata je...)

tp TAK PUAS HATI MEMANG TAK PUAS HATI...

ku hanya sempat 'jamu mata' dgn aneka Coach handbags yg orang lain pakai je hahahaha..........



ps aku tak jumpa connection cable camera so takleh nak upload gambo... ada aku snapped few pics masa tgh adegan 'panassss' tuh..


---

5 comments:

Rozy said...

nak tengok gamnaq org mengamuk..hehehhehehhe
up naaa nanti

:Nana: said...

aku dpt update kat FaceBppk yg sale ni sold out sblm pintu bukak. Nasib tk pegi. Sabar lah ek. ko beli online je, tak pun member aku kt US nk balik mesia 15th ni, sempat lagi nk beli online.. hehehe..

SOHO Mama said...

Whaaatt? Macam tu kahh? Oh kalau I pun boleh jadi haangin tu. Nasib baik it's not a must-have for me hee hee..
Tapi memang betullah, ada jugak yg jual online..tapi i belum pernah try lah.

:Nana: said...

aku baca comments dr shoppingnsales.com.. cuma ada 300++ je coach bags.. pas tu pintu dh bukak since 7:30 am, bukan 9:00 am.. and sale cuma half day je - banner tipu.. mmg ada org dpt beli sbb masuk awal - sorang beli 2-3 beg, mana tak habis cepat.. mmg ampeh ler..

but then buy online, macamana nk tahu authentic ke idak.. latest news, bullet marked items from Factory Outlet USA tk dapat service from Coach boutique kt sini.. so, better beli kat boutique je but discount only 50% at most.. normally 30% if clearance for one season.. tp kan aku tunggu je off season 50%, mana tau kot ada rezeki bley sambar satu beg.. tp konpem sayang nk guna..

panjang lak komen.. tp aku suka sbb ada geng Fivers suka Coach gak.. hehehe..

scudmami said...

rozy~ cable camera dh jumpe.. tp tgk figure out camane nk upload video... baru lah live sket hehehe... tunggu ye..

nana~ kwn ko ada online store tak?? mmg online banyak, tp aku kena tengok2 gak takut ada yg amik kesempatan plak... gimme ur fren's website ke, leh aku nengok if ada kenan..

sohomama~ i pernah beli wristlet je sbb murah sket, kalu kena tipuk takde la terkilan sgt ahahaha tp confirm authentic lah yg tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails