Sunday, July 19, 2009

Mission Accomplished...


Actually dah lama plan nak buat ni, tp sbb mesin rosak la plak...
so, last Friday daddy berjaya beli mesin baru, so hari ni berjaya la laksanakan 'mission' ni..

ohh... sungguh sayang rasenye... tp selepas tu comel jugak ekk...





nway, itulah dia... mission mencukur rambut Faris... bangun2 pagi ni, terus cukur sebelum dia mandi pagi. Sib baik dia pon in good mood, so takde nangis2 etc

ni gamba tgh bersiap-siap utk dicukur -- pakai diapers sahaja then lumur satu badan dgn bedak takut 'miang' kena rambut nanti...

NOW U SEE HIM WITH HAIR...

the mission


daddy in action... (kompiden je...)
taraaaa.... NOW U DON'T....


ohh semakin bulat muka nyaaa... kan??

look... he's grown up ehhh... ni gamba on Saturday

5 comments:

DNNA said...

Salam NorL ...

Makin 'labuh' la pipi faris tu haa ...
Aikkk?? JuaN pun rambut pendek gak?
Ko potong ke mek?? kikiki ...

SOHO Mama said...

Oh he is SO cute and chubby wubby..! Rindu pulak rasanya nak pegang baby umur2 mcm ni..aiyoh I better not terlepas cakap unless I'm really ready..NOT! Ha haa..

ar.nie said...

Faris is sooo chubby & chomel! Cam tak caya lak dier baru sebulan gitu...

Owh, mcm SOHO mama, saya pon 'rindu' plak nak preggie, biler tgk baby baya2 Faris nie. Sooo cute! ;)

Hasliza said...

saya dulu pun hubby yg cukur rambut wafiy sampai botak..mula2 tak berani gak sebab kepala baby lembut kan..tapi bila dah botak..cute..lagi nampak tenbam..samalaa mcm faris..comel jer:)

scudmami said...

DiaN~ daddy dia konon2 nak simpan 'rambut GQ' tp pastu tetiba botak plak... tp dia potong sendiri tu yang hudus kan?? hehehhe

SOHO mama & ar.nie ~ ohhh bleh kalau nak baby lagi... betulkan kita pompuan ni, walau camane seksa pregnant & bersalin, bila anak2 dh besar and tgk orang lain nye baby sure nak ada baby lagi... isk...

liza~ anak2 saya sume husband yg cukur, tp pakai shaver tak berani pakai pisau cukur. Tp Faris la paling awal less than sebulan, haziq & Fatini bila dah 2 bulan gitu..
pastu sonot tgk pipi dia bulat -- saya suka GOMOI sampai melalak budak tu hehhehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails