Thursday, April 15, 2010

Haziq menang.. yeay yeay..

ingat tak pasal contest ini??
dan entry yang kubuat utk join contest itu?
dan top 20 contestants utk contest itu?

and hari ni, tuan punya blog, Puan Hanz dah announced pemenang nya...

yeayyy... gamba birthday Haziq menang hadiah saguhati yeayy..... thank you thank you...

tapi menang apa ye???

the handsome birthday boy, HANAFI has picked the prize for the winners..... *drum rolls*



tu lah hadiah Haziq (& mummy)

"thank you auntie Hanz, Happy birthday abang Hanafi, next year buat lagi year, Haziq masuk lagi hehheh.."





3 comments:

CY4.0 said...

you are always lucky kat Norl.. next time pinjam nama kau la nak masuk contest.. kekeke..

Rozy said...

Ahh!! jeles!!!

scudmami said...

'always' tu tak betul Yan... baru je baper kali weihh....

rozy~ takpe, nnt rezeki hadiff bolat pulak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails