Friday, September 18, 2009

mesti pelik kan??

mesti u all pelik kann...
dekat-dekat cuti raya lagi ku galak buat entry????

orang lain ku rase ramai yang dah tak heran nak memblog dah time nih..

sebab-sebabnye:
1) ku masih gagah gi kerja... sedangkan orang lain mungkin ada yang dah sampai kampung halaman

2) kat tempat kerja lak ku tak handle bench yang critical..

3) lagi plak, ku buat-buat tak tau yang case write-up ku #2 tgh terbengkalai... yang #3 still tak start and #4 history pon tak korek lagi sedangkan sume tu kena submit by end of this month... (adakah aku perlu menjerit?? owhhh tidak... pas raya baru ku jerit..!!! hahahha)

4) member sebilik aku dah lama start cuti, so aku leh conquer pc ni sorang-sorang hahahhah

5) yang ultimate sekali -- aku keboringan dan takde mood nak buat pape



Jadi korang nak atau tak nak, korang layannn je lah..


---

1 comment:

Salwa said...

tu la i pelik dgn doctor sorg ni
kalu tk wajah nya sungguh ayu dan graceful gitu
tapi ligat sungguh blogging even bz dgn tugas2 as a doctor...
kagum sungguh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails