Wednesday, September 16, 2009

CD coolababy AIO

ye.. ini adalah entry ku yang ke-3 dalam masa kurang 1 jam... hahahhaha (mode evil laugh)

semalam ku terima parcel CD yang ku order dari mamapayish..
actually ku order sama2 ngan partner in crime ku, sape lagi kalau bukan puan DNNA (eh eh DiaN, ko pun update psl citer yg sama ye.. heheheh)

ku order CD coolababy AIO 4 kpg.. sebelum ni ku dah ada sekeping coola AIO and 2 kpg coola pocket... tp ku rase ku nak guna AIO je now ni senang... tambah plak tergoda dgn offer2 dari mamapayish tu... (pandai betul mamapayish berniaga sehingga menggoda kami berdua membeli dgn banyaknye hahahhaha.. confession -- puan DNNA yang beli banyak.. ku hanya beli 4kpg *wink*)

errr cara kami membukak parcel -- refer entry DNNA


ku order kaler kuning, oren, hijau and PINK.. yess u read me right.. PINK FOR MY PAYISH!!! Tak kira... faris akan menjadik fashion victim hehehehh


perihal CDs ku

so now ku dah ada 5 coola AIO, AIO lain yg ku ada try is Thirsties -- ku guna as night diapers utk HAziQ and Fatini.. mmg superb cos ada pocket so aku leh stuff hemp insert...

pocket CD ku mmg ada banyak.. tak terkira sebab ku rajin membeli dan mencuba brand2 yang ada (tak sume brand lah)...

fitted pon ada dalam 4-5 fitted ku pakai kan Faris esp time malam... ku suka jugak tp tak best nye kena pakai cover :(

AI2 -- ku ada 3 itty bitty SIO -- ni paling best dan CD paling mahal yg ku beli . In fact they were my first CDs.. ku selalu pakai on Faris or Haziq bila gi jalan2... tp yang sedih nye, Faris dah selamat poo poo dalam ketiga-tiga IB tu... so cam ada stains sket sebab dalam seminggu ni kan sang mentari kurang menunjuk diri... uhuk uhuk...
DH cakap Faris saja 'mark territory' dia hahahha

prefolds -- ye ku nak let go... takde sesape nak ke?? Kalau tak, ku akan open kat diaperswap...

hmm.. ku tak sabar nak prewash AIO baru ku.. esp the PINK one... hehehehhe... nanti nak masuk contest mamapayish lagi... so tungguuuuuuuuuu


---

5 comments:

DNNA said...

Aku pun tak sabar beb ...
Dapat la Firdaus and Fawwaz beraya dengan CD baru ... Hahahaha

ar.nie said...

Soalan Survey :
Apekah yg menyebabkan anda berdua suka nak pakaikan PINK CD pada anak bujang anda berdua?
Ekekeke.

scudmami said...

ntah lah ar.nie...
antu pink mana ntah yang terlepas bulan2 pose and menyampuk 2 orang ibu ni utk menganiaya anak jantan nye hahahhaha...
kenan sangat kaler pink tu, nak tunggu baby girl ntah bila la plak...

kah kah kah...

DNNA said...

kah kah kah kah ... ar.nie, bagus sungguh soalan survey ko nih ...

aku memula macam agak musykil gak napa la norley ni nak beli kaler pink ... pastu, aku tengok2 balik, isk ... chomey la pulok kaler pink tu.

Mak tergoda, nyahhhhhh ...

Hahahahaha

Linda said...

hai..amboi sonok citer pasal pink kaler yek :-p
payishku pun selalu jadi mangsa PINK kaler mama dia!he3..apa salahnya sesekali pakaikan, nampak JAMBU je..ha3...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails