Friday, May 8, 2009

TAG 'purse'

Tag ni dari lizafitri..
Thank u my new fren... (first time kena tag dlm blog ni, cos ku pon baru berjinak2 dgn dunia blogging nih..)

A. Snap the picture of both inner and outer of your purse







B. Introduce your purse brand, price & where you buy.

Brand: Braun Buffel
Price: tak tau (besday present from my DH)
Purchased @: Tak sure tp rase kat KLCC
My DH gave this purse as my birthday present this year. Terkejut gaks.. Nway, thank u darling.. mwahhss.. he bought this bcos i've been bising to get purse 'panjang' coz tak muat nak isik kad-kad membership yg merepek2 yg banyak itu..


C. Take out whatever is inside your purse.



arramak, this is difficult task.. sebabnya mmg banyak 'khazanah' dalam nih..
let's see: cash - notes + coins (of course lah - tp dh berkurang sbb dah shopping tadi), ATM cards, credit cards, my IC, kids' ICs, kad nikah [muka kami suami isteri yang poyo lagi muda belia ihikss..], lesen keta, resit2 (tp kali ni kurang resit sbb kurang shopping now byk shopping di alam maya , membership cards yg ntah hape2 .. tp takde gamba anak2 kan??? Sbb nye ku malas nak print, mmg teringin sgt nak simpan gamba anak dlm purse, nanti la one sweet day..


D. Tagged other 7 persons.
1. che Yan
2. Ajasu
3. Nonnie
4. Ros @ mamalittlediary.com
5. mamaDHEA
6. Salwa
7. and sesape je lah yg sudi reveal isik perut purse dia, kang kata ku busy body plaks...


kalu sudi sambut TAG ku ini, sila lah yea...

E. Comment on your friend’s (who tagged you) purse.
Liza's Purse: hehehhe typical ek purse orang pompuan nih.. mesti banyak cards. SO sama la kita Liza.. ur purse ada gamba hubby, purse ku tarak, sbb kira kad nikah dh ada gamba okay la tuh eh.. hihihihi..

1 comment:

Hasliza said...

heheh...org pompuan mmg suka kumpul membership card..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails