Sunday, May 3, 2009

of TOMOK



ehehhehe... ku layan OIAM3..?? actually start layan pon masa dah tinggal 4 orang ari tu, masa Nine kena eliminated... wahh ku ingat nama nye hehehhe member aku cakap Tomok best tu yang nak tengok tu

Tomok ni bukan aku kenal or minat pon, tau dia dr kump New Boyz pon sbb anak2 sedara ku tergedik2 minat dia masa memula dulu tu..

So malam semalam (1/5/09) - live OIAM Grand Final, ku layan la tapi teringat pon dah pukul 9 lebih. Tapi baru nak start nyanyi la.. memula Tomok kira last, tp sbb konon2 Malaysians voted to see all 3 in the grand finals so Tomok pon included laaa (ke tu tactic je tuh??? )

But honestly, he's cool... bak kata Paul Moss " ...very classy performance..."
the new song BEST... he deserves to win ewahh pulun pulak aku puji orang...

nway,
Esther -- suara best tp lagu baru tu cam tak sesuai utk dia
Aweera ~ aramak mamat ni 'jambu' sgt... tak kenan laa :p

note: unfortunately ku tak reti nak upload MP3 ke youtube ke.. so kalau nak nengok carik la sendiri.. or try kat sini ke

kalau terasa nak nyanyi2 sendiri, ni lirik nye.. [song by Aubrey Suwito]

Rindu Terhenti

Telahku tinggalkan
Memori silamku itu
Tidak ku biarkan
Hidupku dibelit pilu

Walaupun duka menampar dada
Walau sepi mencalar hati
Rindu ku terhenti

Ku pinggirkan sayu
Yang merundum kalbuku
Kasih dulu ku biar berlalu

Ku pinggirkan lara
Yang bertaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia

Padam nyala patah tumbuh
Hilangkan berganti
cinta tiba, cinta pergi
Biar di asal ku nanti

Ku lupakan mu jua di sini
Sedang kau pergi menjauhi

2 comments:

@Salwa said...

Norley
u layan oiam
hehehe
tak sangka betul
u know what
tomok ni my childhood fren
main gasing sama2
main rounders
main rambo
sama2
hehehe
dia duk 8th floor
me at 4th floor
masa puasa amik bubur lambuk kat surau sama2
skrg dia dah pindah kat alam damai
dekat je dgn u norley

but yes his spirit has brought him tio victory

hahaha
my childhood fren now a millionnaire

scudmami said...

wah best la Salwa, leh ckp ngan orang u ada member millionaire hehhehe..
tak tau plak dia dok alam damai, anyway i tak de la heran sgt pon kih kih kih.. rase cam dah lama tak layan lagu/music, artis2 etc.. tp kalau dok borak2 ngan my nieces mmg gossip artis sana sini je sbb diorg sume teenagers kan, terasa la muda sket hihihih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails