Sunday, May 17, 2009

perut (uterus?) tak sedap

pagi tadi cam baby tak aktif sgt... (still gerak cuma tak tergolek sana tergolek sini)

tp petang ni sangat sangat sangat aktif plus contraction yang agak discomfort (bukan sakit).. braxton hicks la tu tp sgt la buat diriku SANGAT tak 'selesa' drpd selalu..

now he's still buat summersault etc.. rase 'penat' pon ada lak bila dia aktif sgt..


malam tadi before tido, tetiba Fatini pegang perut ku and cakap
"mummy, kita nampak baby gerak"

"a'ah baby tengah gerak. Kakak nampak ye??"

"baby nak kuar kot??" replied dia lagi

"isk... tak lah, baby tak kuar malam ni lah kakak".. cuak jugak bila dengar dia bagi statement gitu hehehhe

memang la.. mana leh kuar lagi.. bagi can at least 2-3 minggu lagi.. kasik cukup term dulu..

isk.. baby nih, sila bertenang sket.. nak kata lapar, ku dah 'tea-break' dgn mash potato lebihan lunch tadi.. kalu nak dinner pon tunggu jab lagi ekk...

----------

2 comments:

Hasliza said...

baby tak sabar nak jumpa kak fatini n abg haziq tu...:)..

scudmami said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails