Sunday, June 10, 2012

Airfryer part II

Pegedil tu keje maid aku... Cerdik gak la dia lapik aluminium foil, tp melekat bawah dia, boh butter/oil pon melekat gak. So, agak fail dari segi rupa. Rasa xde hal... Sedap je and masak elok dalam dia.. -- takde rupe pegedil ek?? LOL.. cam cekodok je aku tgk!!


Sausage & cheese bread -- roti, homemade mari... Boh sausage, tabur cheddar & mozzarella cheese. Masuk airfryer 4-5mins. Rangup & yummeh...





Homemade wedges -- from fresh potatoes. Potong2 agak nipis2. Boh sesudu minyak jagung (olive oil dah abis), oregano & salt sikit. Masuk airfryer 15-18mins, terlebih sikit.
2nd batch aku buat 12-15mins mmg just nice.. Maybe sbb nipis2 tu...
Pastu makan cicah cheese dip... Uhhh mabeles!! Hihi

3 comments:

Adylia Qarissa said...

jimat tak payah singgah kfc makan chezy wedges. nyumm nymmmmmm

Shabir Salim said...

Hi nk tumpang tanya, boleh ke masukkn aluminium foil dlm air fryer?

scudmami said...

boleh masukkan aluminium foil dalam tu, apape boleh masuk oven & tahan panas, boleh masuk dlm tu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails