Tuesday, January 26, 2010

silent mode~

banyak je nak tulis tapi tak tertulis...

kerja yang tak siap, tak yah cakap lah...

Faris dh 7 bulan.. dah boleh duduk sendiri, sudah merangkak betul. Dah boleh round satu rumah, tangga pon dh visit dah...
Gigi kompom udah 4 batang (2 atas + 2 bawah) -- gigit orang sodap!!
Now ada hobi baru -- cuba bangun berdiri dgn bergantung kat mana2 yang sempat e.g. sofa, kabinet TV & bakul magazine... so kena selalu tengok sebab takut jatuh tergolek!!

Haziq - cam biasa dgn kegilaan Ultraman nye.. sampai lagu ultraman pon dia bleh ikut nyanyi. Now dah rajin tgk2 buku, and suruh bacakan buku cerita utk dia, kadang2 dia akan belek2 buku tu sengsorang and syok sendiri esp ensiklopedia gamba dinasour, jetplanes bagai..

Fatini - sekolah OK.. rajin menulis and membaca.. Now mmg dah boleh membaca cuma English 'kureng' sket.. but that's ok dear, u'll be there

Yours truly -
1) last week received hadiah dari genkimomma -- TQ, dear.. and thanks to those yang visit site genkimomma after reading my 'story'..

2) now kat MKAK, Sg. Buloh -- 2 weeks elective, last week kat IMR. Tak dok spital tu yang 'idup' pon berterabur sket... projek tak dapat nak jalan, case write up pon 'simpan' dulu isk..

3) today, i'm a year wiser =) .. thank you Allah for all the nikmat and umur yang panjang...

DH - last week ada mock exam.. cian dia.. tp dah lepas, watever the rsults are, pasrah je lah.. yang penting FINAL EXAM nanti kan...
then, DH bought new phone.. owhh ku sungguh jeles.. nak jugak... hmmm

okay... babai sume.. sape yang rindukan bebelan ku (ada ke?? heheh), ini jelah yang sempat.. harap maklum!


---

4 comments:

Rozy said...

norley,

wah..wat summary satu umah tu...
com pipi tuk faris ya!!

:Nana: said...

Happy birthday Norley! Semoga kau panjang umur dan murah rezeki selalu hendaknyer..

sujaihah said...

bye bye

Azrina said...

Norley..camne tahu birthday saya eh...*purak-purak kompius*. Saya ingat saya masih adik dikalangan org lain rupanya saya dah TUA hahaha. Tuh ler rindu kat Norley duk tunggu entry baru.

Birthday Norley Januarikah? Berapa haribulan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails