Monday, January 4, 2010

masih di sini

sini = tempat keje

sebagai memenuhi 'azam' mengepam 2x di opistal
so ku masih di sini mengepam utk kali ke-2

sebenarnya baru abis run PCR & gel electrophoresis tadi..

huwarghh dah buat-buat tu ada gak yang problem..

dalam journal tu ropanya ada bagitau pakai 2% agarose gel, 2uL loading dye + 4uL PCR products yada yada... aku gi bantai lain!!

owhh apsal la aku tak baca journal tu bebetul *ketuk pale sendiri*

so esok kena run balik!!!


---

3 comments:

sujaihah said...

bawak bertenang kak...jgn ketuk pala kak..kang pening pala tu

Salwa said...

haha sementara tggu pcr products tu apa kata pi makan2 ke blogging ke
hehehe
jgn diikut saranan i ni norley
i kalu wat pcr tu rasa mcm bercinta je
pahtu kalu wat GE tu asik koyak je gel..huhuhu

scudmami said...

sujaihah~ tak ketuk pale pon memang dah pening, maybe kalu ketuk kurang kot pening tuh hehhe

salwa~ alhamdulillah i did well for a 1st timer, cuma problem nak read the bands tu.. hmmm mmg tgh tunggu PCR run leh buat keje lain, but not blogging la, banyak keje lain kena attend uhuk uhuk (tp dah tensen 'ngadu' kat blog or FB best gaks heheh)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails