Sunday, August 9, 2009

Faris selsema..

uhuk.. uhuk...

cian anak mummy... dah la mummy keje ari ni
actually on-call, tp dh abis keje dah, bleh balik dah
tp tgh ngepam dulu, sambil lunch biskut oatmeal cicah air MELO... (cian kan??)

malam tadi dia hidung tersumbat sok sek sok sek.. pastu dada bunyi banyak secretions... arghhh ni yang aku lemah ni kalu baby kena selsema ni...

tak tau nak buat camane...

tp pas mandi td, cam elok sket.. ni tak tau la camane dia and abang and kakak di bawah asuhan daddy terchenta diorang tu... harus jadi kapal Titanic kah rumah ku?? ohh tidakkk...

okay, ni dah pam 17 mins okay lah dah dapt dekat soploh oz.. okay lah tu, tadi sakit banget masa buat keje.. okay ku sudah melalut..

ciao

1 comment:

ar.nie said...

Dah baik ker Faris, mami? Cian baby kecik2 selesema. Dah try letak kunyit tumbuk?

- dari doktor yg tak bertauliah :P -

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails