Tuesday, November 10, 2009

it's all about me me me..

hmm.. mummy lepas gian boh gambo Payish manyak-manyak dalam nih..

kakak Fatini & Abang HaziQ jgn jeles sbb bukan mummy tak moh boh gamba abang & kakak, tp sbb abang & kakak tak nak posing untuk mummy..

tengok cam Payish, Payish pasrah je bila mummy suruh posing tau...

so auntie2 sume...

ni lah hasil Payish posing untuk mummy... ni sume gamba latest sejak Payish masuk umo 4 bulan...
Mummy lama tak upload gamba sbb mummy tak cukup masa and ari tu 'lappy' mummy merajuk kejap..

now lappy dah okay.. so mummy upload gamba2 Payish dulu okay, nanti bila mummy dah siapkan case #3 ada masa, mummy janji nak upload gambo kitorg balik kampung hari tuh...

ni gamba Payish posing dgn CD Happy Heiny's Cow print -- Payish tau mummy suka CD ni sbb tu mummy selalu pakaikan Payish CD nih.. Payish pon suka yak yak dalam nih
ni plak gamba Payish dgn kakak Tini. Kakak Tini pandai main ngan Payish.. Payish akan gelak terbahak-bahak bila kakak main ngan Payish atau geletek Payish... Payish cayang kakak... mummy cakap Payish tembam sebab minum susu mummy, betul ke auntie2 sume?? tp Payish mmg suka minum susu mummy... susu mummy kan cedap...

ni gamba Payish dlm Bumbo seat.. mummy cakap Payish comel dok dalam Bumbo seat nih, tp Payish rase 'senak' perut lah... tp okay jugak lah leh duduk drpd terbaring aje kan mummy kan... ehh apasal muka abang HaziQ poyo je.. kan Payish dh cakap, abang & kakak mmg tak suka amik gamba... peace abang & kakak, Payish lap u.. iskk cedap nye toy nih...

ni gamba2 Payish pakai CDs -- itty bitty d'lish SIO, GADimal, HH cow print --- Payish ada manyak lagi CD yang comel2.. mummy mmg suka pandai shopping online.. nanti Payish posing lagi untuk CD2 lain ye.. mummy suka je biarkan Payish tak pakai seluar sbb leh nampak CD yang Payish pakai, tp nanti daddy 'marah' kalu tak pakai suar.. appara daddy ni.. kasik can la kan mummy kan..

6 comments:

Farah said...

eiii gerammnye tgk faris! kus semangat! rasa nak gigit2 je tau.

Linda said...

geramnye!!!my payish kering skit..he3
tp bb nama "payish" mmg suke senyum :-)
peace!

hot mama said...

ala...cutenye boboy payish ni...geramnya auntie tgk...kakak syira pun ade HH cowprint.. nnt nk beli la gadimal utk 2nd baby...sangat cute...bulu2 kuar x bile msk mesin?

ajasuakeem said...

sangatttttttt comel, lama auntie Aja x bloghopping so lama x tgk Payish ya...

Jeles aaa tgk Payish pakai GADimal.. isyykkk... mama tu mmg pandai sopping. Norleyyyy...beli kat ner tu? hihiii

scudmami said...

Farah~ hahaha.. mummy dia sendiri pon rase nak gigit je pipi dia yang macam kuih pau tuh heheh

Linda~ payish mmg kuat sengih.. bangun2 tido je terus sengih.. kadang2 tgh tido kalau kacau & panggil nama pon dia sengih tp mata pejam.. hilang penat kalu tgk dia sengih kan..

hot mama~ bulu tu tak tercabut pon masuk mesin.. very fluffy.. sgt best!! cousin2 Payish sume panggil dia anak tarzan kalu pakai GADimal tuh hehehe

aja~ it's preloved from Bonnie @ mycheekyboo.. rase kat ezmotherhhod.com or miabambina.com ada..
now ni tgh 'menahan' diri dr membeli CD lagi... dah banyak sangat hahahha

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

ish ish ish..montoknye..buat kfc best ni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails