Saturday, November 14, 2009

Fabmom sale

the sale is ON -- from 12/11 to 14/11..

@ both Puchong & TTDI outlets...

ku & DNNA & Umi dah selamat pegi semalam.. gi Puchong outlet sbb dekat sket ngan Cheras -- ikut KESAS

kami pegi pas anta my DH balik rumah (utk solat Jumaat) & lunch @ Bkt Anggerik...

sesat gak memula tu w'pon DNNA pernah sampai ye

sampai2 je, punyalah ramai kaum-kaum ibu esp kat tempat nursing tops & bras... kami pon pulun joined the crowd hehehhe

dekat sejam gak kat situ.. dari ramai orang sampai la sume orang dah balik...

ku rembat --
- 2 x nursing tops
- 3 x kelly bras (1 old design @ RM20, new design RM27.93)
- clip fan
- bumble bee socks pack of 3 - utk Faris
- joy angel BM storage bag -- ni out of stock tp leh order and still dapat 15% off.. i bought 2 share ngan Umi so bought 3 dpt free delivery :)

tu je... tu je??

Dian pon pulun gaks... Dian sila 'reveal' apa dlm plastik beg ko..
Umi aku paham la sbb dia mommy-to-be.. hehhehe


balik rumah serba salah plak sbb tak beli pape utk Haziq & Fatini... sorry ye... nnt kita shopping mende lain lah... cian diorang, now ni pape sume Faris punye!!

pastu bgtau DH yang play tray Bumbo tu pon ada sale..
dia tanya harga
aku ckp "RM50.."
"laaa naper tak beli? Dpt 15% off kan.."

laaa.. aku ingat dia nak marah kalu aku nak beli... kalu tak sure aku dh rembat!!

sebab nye dia pon suka nengok Faris dok dalam Bumbo seat tu.. now he's more 'rilex'.. tak nampak senak perut sangat.. tp cian bila toy dia jatuh.. 'terkapar2' la dia sengsorang dalam tuh... kalu ada tray tu okay gak kan?? (mode: gatal tapak tangan)

ni petang ni, DH balik dari study grp aku nak ajak gi Puchong balik.. hehehe nak rembat play tray tu satu... utk Faris lagi... kakak & abang???


---

3 comments:

Farah said...

alamak besnye..i nak pergi yang kat taman tun punye outlet tak sempat2 lagi ni..dahla sabtu dah huhu

Salwa said...

salam dr norley n dr dnna
awatnya tak ajak saya?sy duk dekat ja dgn u all
hehehe
ramai org tak kat fabmom?
sy shop online je sbb dia kata onlin pun available untuk the clearance promo
nursing tops sampai 70% less tu
last month sy borong sacred nursing tea, dari rm80++ jadi rm 50++ je

scudmami said...

Farah~ pegi jgn tak pegi.. ptg semalam sy gi lagi sbb nak rembat Bumbo play tray utk Faris..

Salwa~ hmmm.. tak tau la plak nak join.. kalu bgtau awal2 sure bleh arrange.. heheh.. takpe Salwa sempat lagi nih.. tp kalu tak silap, kalu order online kena tgk barang available ke tak lps sale.. tp sekali sekala shop bebtul (ie not online) best gaks.. maklum la zaman skrg sume order online ihikss..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails