Sunday, October 11, 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

hmmm...
baca blog babyibu ada contest 'si comel berbaju raya' so rase nak mencuba nasib plak... hadiah nampak cam menarik je...
ni kira first time nak join contest... tp bebudak ni tak banyak bergambar plak tawun ni... tp nak try gaks.. mana tau ada rezeki, amiinn....

ni nak try my luck with picture of my only anak dara-Fatini...





my anak dara yg sakan beraya dgn handbag dan mencintai 'world peace'...

nama: Nik Fatini binti Nik Azuan

umur: 4 tahun 10 bulan (B'date 16 Dec 2004)




-----------------------------------------------------------------------

Cara Penyertaan

Pertandingan dibahagikan kepada Kategori A (Boys) dan Kategori B (Girls)

•Pertandingan dibahagikan kepada dua fasa:
•Fasa 1: 23 September 2009 – 15 Oktober 2009 - Semua peserta submit gambar Si Comel Berbaju Raya.
•Fasa 2: 16 Oktober 2009 – 31 Oktober 2009 - Top Ten akan dipilih. Pemenang akan dipilih berdasarkan undian.

Syarat Penyertaan

•Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda -- checked
•Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini --- checked
•Membuat entri mengenai contest ini diblog anda -- checked
•Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) -- checked
•Sila nyatakan nama si comel dan umurnya -- checked
•Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified) -- checked
•Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini -- checked
•Klik sini untuk Q &A


Hadiah

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online


Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info

Sebarang pertanyaan boleh tinggalkan di ruangan komen..so mehla ramai-ramai sertai..

P/s: Jutaan terima kasih kepada sponsors kita..Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..


--------------------------------------------------------

so kepada sumer... meh ramai-ramai join.... kalu tak menang pon saje suka-suka.... kan kan kan...



---

1 comment:

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

chewah..berantai & handbag..going to bloom into a lovely lady.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails