Sunday, November 7, 2010

MBW International Babywearing Week 2010 Giveaway Contest

Lama tertangguh entry yang ni sbb nye tak sempat mau belek2 carik gambar. Tapi since hari last day, kena jugak buat... errkkk boleh lagi kan??

ni gambar MBW IBW Walk 2008


It's soooo simple, just follow the rules here

Prizes:

FIVE Chico sling bags worth RM30 each, sponsored by Tiny Tapir.



These are my photos for each categories:

-Babywearing A Newborn (0-2 months)

ni masa Faris umur 45 hari, mummy kena attend weekend course in Penang. Nasib baik ada sling ni so senang nak bawak gi jalan2...


-Babywearing An Older Child (1 year old and above)

my first SSC (soft structured carrier) - carrying my 5 year old daughter, Fatini. Owhh.. SSC sangat best for backcarry!!!


-Babywearing And Multitasking
i can't think of other pic... babywearing memang sangat boleh multitasking, one of them is carry another baby (or toddler) with your free hands...

-Breastfeeding While Babywearing
BF dalam ERL on the way to KLIA masa nak balik kampung... owhh thanks to this brilliant invention! BF can never be this discreet!!

-Child Baby Teddywearer
Fatini pon sibuk mau BW her teddy bear... kalau boleh dia nak je BW Faris, tp takut plak la tumbang sama2 nanti hihihi


okay, sempat lagi kalu nak join ni, dateline hari ni... oopsss.. cepat cepat!!!




1 comment:

aziiemy said...

hi norley.. thanks for joining..

good luck yea.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails