Sunday, July 4, 2010

preloved slings & carriers for sale

salam,

you all kalu teringin nak start babywearing or nak menambah koleksi babywearing gadgets anda... sila jemput ke blog kami -- ada jual preloved slings & carriers at very affordable prices.

We all let go sebab dah ada banyak sangat, and ada gak yang let go sebab nak fund pembelian carriers yang lain... so, kalu minat, jemput-jemput laaaa.... ada Ringslings, ada wraps, ada mei tai, ada soft-structured carriers.. sume affordable & reasonable price. Kalau terkejut tengok harga kami, korang akan lebih terkejut kalu tau harga sebenar atau harge diorang letak kat FSOT TBW (kat FSOT TBW korang kena add lagi postage dalam USD$20-35 tau...)
Ni kami dah tolong 'belikan' hahahha...
Kalu ada sebarang enquiries, leh email aku atau empunya slings/carreirs...
some would allow installment, so just ASK...
sila, jemput-jemput........

http://slingforsale.blogspot.com/



3 comments:

My Life said...

Norley, baby age berapa yg boleh guna babywearing ni? Menarik gak.. senang nak gi mana2 bawak baby kan?

scudmami said...

baby baru lahir pon kita boleh babywearing. Kalau baby kecik selalu nye guna ringsling, pouch atau wraps. Senang nak menyusu baby jugak esp in RS!
If baby dah besar sket, leh try SSC/meitai, tp ringsling/pouch/ wraps masih boleh pakai kat baby besar..

do join us at malaysianbabywearer.org and join the forum... there are lots of info on babywearing and types of carriers...

babywearing is FUN.. u wont regret it... huhuhu

scudmami said...

laaa... Yatt kaa???? puas aku tgk profile ko.. and baca blog kau... sib baik teringat nama anak2 kau...

ye Yatt... start la babywearing.. baby Eusoff kecik lagi, can try RS, aku start BW Faris masa dia 40+ day old.. mmg sgt best! and now, aku still BW him, dalam seminggu dua ni dia baru dapat kaki.. tatau la baper lama lagi dia bagi aku carry dia...
but one good thing abt BW, u can bond with your baby... Faris sure tido kalau aku carry dia.. selesa la tuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails